Prezentare si facilitati
Pensiunea Roua Muntelui

Asezata in zona centrala a orasului Baia de Aries, Pensiunea Roua Muntelui a fost finalizata in anul 2013. Pensiunea este construita in stil rustic cu mici influente moderne, ce se integreaza foarte bine in specificul zonei, iar conditiile de masa si cazare si relaxare sunt la standarde ridicate.

This is the exclusive online store established by the replica watches brand in China so far. replica bags uk preferred to open its online replica bags layout in China in Jingdong TOPLIFE, highlighting its recognition and trust in China's leading e-commerce platform gucci replica . It also means that Chinese consumers can more conveniently enjoy the replica hermes and craftsmanship of Bucchiatti jewelry.

Pensiunea dispune de 9 camere, din care: 1 apartament, 3 camere cu pat matrimonial si 5 camere cu paturi duble sau matrimoniale.

Atractia pensiunii este Piscina (12x6 m, adancime 1,60 m) exterioara cu apa incalzita si nocturna; platou cu 50 de sezlonguri la dispozitie. Accesul la piscina pentru oaspetii cazati, este inclus in pretul cazarii si este non-stop.

Restaurantul in stil rustic, are o capacitate de 40 de locuri, unde puteti servi masa intr-o ambianta foarte relaxanta. Orar: 08-23, ultima comanda la bucatarie: ora 22. Pentru oaspetii care fac drumetii - pleaca mai devreme, sau ajung mai tarziu, se poate solicita inainte, servirea mesei la o anumita ora. Pe langa restaurant, pensiunea mai dispune si de doua terase cu 70 respectiv 40 de locuri, dar si o frumoasa cafenea - OK Caffe cu 20 de locuri.

Momentele de relaxare pot fi intregite si datorita terenului de tenis de camp si a parcului de joaca pentru copii.

Facilitati camere:
TV LCD, Internet wireless, baie cu dus, incalzire centrala, room service. 3 camere beneficiaza si de balcon.
Facilitati Pensiune:
parcare proprie, piscina, teren tenis de camp, parc de joaca, sezlonguri piscina, internet wireless pe terasa si la piscina.